Skip to content
210 6858218 info@photogenic.gr

Από την πρώτη στιγμή που το παιδί μας παίρνει θέση στην οικογένεια, νομοτελειακά είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Ξαφνικά αλλάζουν οι ισορροπίες και οι γονείς ασχολούνται νυχθημερόν για να μεγαλώσουν τον «καρπό» της αγάπης τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό και το focus μετατοπίζεται από την καθημερινότητα του ζευγαριού στο τι κάνει το παιδί. Το πρώτο του χαμόγελο, η πρώτη του λέξη, το πρώτο του χάδι, το πρώτο του καρούμπαλο…

Σειρά παίρνει και η πρώτη του, δημόσια εμφάνιση! Εκεί που θα πρέπει να… μαγέψει τα πλήθη που έχουν έρθει να το καμαρώσουν. Στη βάφτισή του! Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται εκεί για να γιορτάσουν μαζί με τους γονείς την ονοματοδοσία του «πιο δικού τους» ανθρώπου. Έτσι αναγκαστικά τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στον πρωταγωνιστή αυτής της ημέρας. Στο παιδί.

Στη Photogenic γνωρίζουμε πώς να στρέψουμε τα «φώτα» αυτά με τον κατάλληλο τρόπο, προκειμένου να απαθανατίσουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας και να τις κάνουμε αξέχαστες. Στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας!

Πάντα με την κατάλληλη προετοιμασία και επιλέγοντας μαζί σας το πιο ταιριαστό concept για την περίσταση. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας έχει διδάξει ότι η κατάλληλη προετοιμασία αποτελεί πάντα το εχέγγυο για μια πετυχημένη εκδήλωση. Και η επιτυχία συνίσταται στο να κατορθώσουμε να μετατρέψουμε αυτή τη στιγμή, σε μια αξιομνημόνευτη στιγμή μέσα στο χρόνο.

Στη Photogenic δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μάθουμε στο παιδί σας εναλλακτικούς τρόπους για να μην κλάψει την ώρα που θα το πάρει στα χέρια του ο παππάς, ούτε ότι θα το «εκπαιδεύσουμε» να κάνει «εντυπωσιακές» βουτιές στην κολυμπήθρα…

Μπορούμε όμως να σας εγγυηθούμε ότι θα είμαστε εκεί στα πιο «διασκεδαστικά» στιγμιότυπα, αλλά θα έχουμε φροντίσει και την οργάνωσή της, βήμα-βήμα. Γιατί στη Photogenic δεν κάνουμε απλά μια φωτογράφηση βάφτισης. Οργανώνουμε προσεκτικά και υπεύθυνα, την επιτυχία της από την αρχή μέχρι το τέλος. Πώς;

Εικαστικό προσκλήσεων

Όταν αποφασίσετε την ημερομηνία της βάφτισης εμείς μπορούμε να αναλάβουμε το εικαστικό της πρόσκλησης δίνοντάς σας διαφορετικές εναλλακτικές, προκειμένου ν’ αποφασίσετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε εσωτερικά δημιουργικό τμήμα το οποίο εργάζεται πάνω στην υλοποίηση πρωτότυπων και λειτουργικών ιδεών.

Εκτύπωση & Αποστολή προσκλήσεων

Σε δεύτερο επίπεδο έχουμε την υποδομή για να αναλάβουμε την εκτύπωση (ψηφιακή) των προσκλήσεων σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και την αποστολή αυτών στον αριθμό των καλεσμένων που θα μας υποδείξετε.

Φωτογραφική κάλυψη – Φωτογραφικά album

Η φωτογραφική μας ομάδα είναι υπεύθυνη για την φωτογραφική κάλυψη της βάφτισης από την είσοδο του παιδιού στην εκκλησία μέχρι την αποχώρηση όλων των καλεσμένων, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορούμε να σας παραδώσουμε είτε τυπωμένα φωτογραφικά album με τις καλύτερες στιγμές είτε φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή ή και τα δύο.

Βιντεοσκόπηση – DVD

Αν επιθυμείτε και βιντεοσκόπηση εκτός από φωτογράφηση, έχουμε    εξειδικευμένους συνεργάτες που η οπτική τους μπορεί να ταυτιστεί με τη δική σας, να επεξεργαστούν το πρωτότυπο υλικό (μοντάζ και ηχητική/μουσική επένδυση) και να σας παραδώσουν μια όμορφη απεικόνιση της βάφτισης σε DVD!

Τέλος αν σας απασχολεί η διακόσμηση της εκκλησίας, αλλά και το catering, θα σας προτείνουμε εταιρίες που συνεργαζόμαστε σε μόνιμη βάση για να καλύψουν και αυτές τις ανάγκες σας.

Με τη Photogenic μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η βάφτιση του παιδιού θα είναι ένα μοναδικό γεγονός!

Back To Top