Skip to content
210 6858218 info@photogenic.gr

Τα παιδιά ζουν για το παιχνίδι. Όποιο κι αν είναι αυτό. Σε όποια μορφή κι αν υπάρχει. Όλοι όταν επιστρέφουμε σε κείνες τις ηλικίες θυμόμαστε ότι το μόνο που μας απασχολούσε ήταν πότε θα βγούμε στις πλατείες, τις αλάνες και τα προαύλια για να παίξουμε με τους φίλους και τους συμμαθητές μας. Δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο. Τα μαθήματα ήταν απλά για να γίνουν και μάλιστα γρήγορα για να φύγουμε από το σπίτι. Με την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά να χτυπάνε «κόκκινο». Πηγαίναμε σε σπίτια συμμαθητών για πάρτι και χορό, μουσική και ξεφάντωμα.

Στις μέρες μας τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει στην ουσία τους. Τα παιδιά ζητούν τα ίδια πράγματα. Λίγη διασκέδαση με ή χωρίς αφορμή. Απλά επειδή τα προγράμματα πλέον είναι περισσότερο ασφυκτικά για τους πιτσιρικάδες, τα παιδικά πάρτι μπορεί να γίνονται σε άλλους χώρους πέραν από τα σπίτια των συμμαθητών. Γι’ αυτό μπορεί να γίνονται σε παιδότοπους. Εκεί που οι γονείς πλέον ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν σε ειδικούς παιδαγωγούς τα παιδιά τους, αν τύχει κι αυτοί χρειαστεί να λείψουν για λίγο ή πολύ. Εκεί που μπορεί πιο στοχευμένα τα παιδιά τους να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και να περάσουν καλά. Ανάλογα με την ηλικία αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.

Πάντα όμως ένα πάρτι για να μπορέσουμε να το θυμόμαστε, χρειάζεται τη φωτογραφική απεικόνιση από τους ειδικούς. Κι εμείς στη Photogenic γνωρίζουμε από παιδικά πάρτι μιας και έχουμε συνεργασίες με πολλούς παιδότοπους και ξέρουμε τι είναι αυτό που θέλουνε οι γονείς. Και δεν στεκόμαστε μόνο στη φωτογράφηση του γεγονότος αλλά αναλαμβάνουμε όλη την οργάνωση αυτού, από το concept του πάρτι, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η Photogenic είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης, που μπορεί να συνεισφέρει σε ιδέες και δημιουργικότητα προκειμένου το πάρτι που θα διοργανώσετε να μείνει χαραγμένο στη μνήμη όσων συμμετείχαν.

Τι μπορείτε να επιλέξετε για ένα παιδικό πάρτι:

Εικαστικό προσκλήσεων/αφίσας/εκτύπωση/αποστολή

Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να στείλετε προσκλήσεις – ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου – εμείς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι τόσο στην εικαστική απεικόνιση όσο και στην εκτύπωση-αποστολή τους με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές

Φωτογραφική κάλυψη – Φωτογραφικά album

Η έμπειρη φωτογραφική μας ομάδα αναλαμβάνει την αποτύπωση του πάρτι σας με επαγγελματισμό και δημιουργική ματιά, παραδίδοντάς σας ένα ολοκληρωμένο album (τυπωμένο ή ηλεκτρονικά) με τις καλύτερες στιγμές!

Βιντεοσκόπηση – DVD

Αν επιθυμείτε και βιντεοσκόπηση του event, υπάρχει εξειδικευμένη ομάδα που θα ακολουθεί τα παιδάκια στις δραστηριότητές τους και θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις αντιδράσεις τους. Μετά από μοντάζ και μουσική επένδυση θα έχετε στα χέρια σας την οπτικοποίηση του πάρτι του παιδιού σας σε DVD!

Επιλογή χώρου

Με βάση τις δικές σας προδιαγραφές (γεωγραφική περιοχή, ειδικά παιχνίδια, τιμή) η Photogenic θα επιλέξει για σας τον χώρο που σας ταιριάζει σε περίπτωση που επιθυμείτε το πάρτι να πραγματοποιηθεί σε κάποιο εξωτερικό χώρο, όπως σε κάποιον παιδότοπο.

Επιλογή παιχνιδιών

Ανάλογα με τον παιδότοπο που θα επιλέξετε και το ύφος του πάρτι που θέλετε να πραγματοποιήσετε, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που βρίσκονται στη διάθεσή σας. Υπάρχουν εμψυχωτές (κλόουν) που πάντα ανεβάζουν τη διάθεση σ’ ένα παιδικό πάρτι, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης (κυρίως για μικρότερα παιδιά) που ασχολούνται με ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές, κ.α, θεατρικά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, μάγοι με ειδικά shows και φυσικά παιχνίδια που υπάρχουν μέσα στις εγκαταστάσεις των παιδότοπων (φουσκωτά κάστρα, καρουζέλ, κλπ).

Τέλος, η Photogenic μπορεί να μεριμνήσει και για την κάλυψη του catering του πάρτι, προτείνοντάς σας κάποιον από τους συνεργάτες της, με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Ζητήστε το ψηφιακό σας αρχείο!

Back To Top